Na rozdíl od jiných kuchyní není maďarská kuchyně natolik světově známá. Česká kuchyně některá maďarská jídla převzala, třeba takový segedínský guláš, perkelt nebo paprikáš. Je toho ale samozřejmě mnohem a mnohem víc. Kuchařka „Culinaria Maďarsko - Kulinární průvodce“ nám přináší to nejlepší, co maďarská kuchyně nabízí. Nechybí zde samozřejmě paprika a také skvělé maďarské víno. Maďarsk... číst celéá kuchyně určitě stojí za pozornost.
Jako vždy jsem z této knihy nadšená. Recepty, fotografie, popisy různých oblastí země a spousta informací. Mám z této řady ještě Francii a Itálii. Bohužel, když jsem tyhle knihy objevila, tak už byly téměř vyprodané. Ráda bych sehnala v češtině ještě další, ale už nejsou. Snad bude druhé vydání.
Kniha plná papriky, jinak se nazvat nedá. Maďarská kuchyně je pikantní, voňavá a krásně barevná, má rozhodně co nabídnout, přesně jak se nás snaží ukázat tahle knížky. Kniha „Culinaria Maďarsko - Kulinární průvodce“ se ke mně dostala od kamarádky, právě po její návštěvě Maďarska, kdy jsem krom pořádného kusu čabajky dostala i tuto knihu, jako k svátku. Trefila se mi přesně do vkusu. Roz... číst celéhodně doporučuji.