Naklíčené obilí se dá nečekaně zpracovat do potraviny, která se nazývá Tegral. To by člověk nevěřil, že něco takového existuje. A ono je to navíc extrémně zdravé a tělu prospěšné. Vhodné pro lidi, kteří nemusí zeleninu a potřebují do sebe dostat nějakou vlákninu. Pomocí této knihy se naučíte péct zdravé pečivo a budete překvapeni nad tím, jak skvěle chutná. O střevních problémech si bud... číst celéete moci jenom nechat zdát, budou minulostí.
Tegralové pečivo je v Čechách pořád ještě neznámá potravina. Zkuste se schválně zeptat svých známých, co je to tegral. Určitě to nikdo nebude vědět. V podstatě se jedná o naklíčené obilí, které obsahuje vlákninu a další skvělé věci. V publikaci budete překvapeni, co všechno se dá z tegralu upéci. Jedná se o skvělou alternativu k běžnému pečivu z bílé mouky, které je samozřejmě škodlivé.... číst celé Když chléb, tak jedině z tegralu.
Nevím jak Vy, ale já jsem z této knihy příliš nadšený nebyl. Lučina je Lučina a má se používat na to, k čemu byla stvořena. Ale dělat z ní různé recepty ? Nejsem si jistý, jestli to můj žaludek ještě unese. Sladké a slané. To Vše naleznete v této kuchařce. A mimo jiné o naprosto děsivé kousky. Jako například polévku z Lučiny, nebo omáčku. Děkuji, opravdu nemám sebemenší zájem. Mám se to... číst celétiž velice rád.
O nějakém Tegralu jsem neměl ani ponětí. Až do té doby, než jsem narazil na tuto knihu. Zjistil jsem, že se jedná o naklíčené obilí, které má vysokou nutriční hodnotu a obsahuje vlákninu. Takže vůbec nic, co by Vám škodilo. Publikace obsahuje recepty, které nabízí návod na přípravu pečiva z Tegralu. Zajímavá potravina, která si jistě své příznivce najde, o tom jsem zcela přesvědčen. Zaj... číst celéímavá a poučná kuchařka.
Občas se stane, že si koupím Lučinu, Vždy jsem si myslel,že je to pomazánka na chleba, ale ona má i jiné využití. Proto mě překvapilo, že se objevila tato kniha. Nahlédl jsem do ní a byl jsem v šoku, Představte si, že z ní můžete udělat zmrzlinu, nebo polévku. Možná se Vám z té představy zvedá žaludek, ale chce to pro jistotu ochutnat, jestli Vám to půjde pod nos. Kniha nabízí hodně var... číst celéiant, ale je to na vlastní nebezpečí.