Tato kniha to je takový manuál, který nás obeznání s výrobou medu. Je to útlá knížka, která má bohatý obsah, vše je v ní vysvětleno, jak výroba, co včelař musí udělat a taky, jak med používat. Jsou to cenné informace pro všechny, kteří začínají včelařit, a nejen pro ně. Informuje o medu taky jako o super potravině, rozebere jeho složení, obsah minerálních látek. Doporučí také jeho využi... číst celétí. Kniha je skvělá
Jelikož byl dědeček včelař, k medu jsem měla vždy blízko. Bohužel jako malá jsem nikdy med neměla ráda. Musela jsem se k němu dostat až v dospělosti, kdy jsem si ho oblíbila více. Med musíte ale mít od skutečného včelaře, ten z obchodu rozhodně není ani tak chutný ani tak zdravý. Med má nespočet využití, já osobně ho nejčastěji využívám jako sladidlo do čaje, případně do nějakých zákusk... číst celéů nebo koláčů. V knize najdete vše, co se medu týče. Najdete zde řadu zajímavých informací, které jste možná ani nevěděli.
Pokud mluvíme o medu, tak je potřeba si uvědomit, že je nejlepší od včelaře. Zapomeňte na supermarkety, tam většinou nestojí za nic. Kniha Vám vysvětlí, jak se med vyrábí a pochopíte jeho fantastické účinky na lidské zdraví. U nás v rodině je med běžnou součástí života. Můžete ho dát na chleba, do čaje, jeho využíti je obrovské. Med v kuchyni také hraje významnou roli. Kniha překvapivě ... číst celépředčila má očekávání.
V této knize se dozvíte, jak vzniká med a jaké látky obsahuje. Zjistíte, při kterých nemocech med pomáhá. Součástí knihy jsou i recepty na jídla s medem – například na salátové zálivky, pomazánky, moučníky, pečivo… Kniha obsahuje řadu zajímavých informací. Dozvíte se například, zda smějí diabetici nebo alergici jíst med, odkdy můžete med dávat dětem, jaké množství medu můžete zkonzumova... číst celét během dne…
Med léčí, to vědí všichni. Co všechno ale léčí, to každý neví, může se to ale dozvědět právě v této knize. Autorka přistupuje k tématu z různých úhlů, nejprve vás seznámí s historií medu, potom se dozvíte, jak med vzniká a jaké obsahuje látky, jaké vitamíny jsou v medu a proč jsou tyto vitamíny důležité. Dostanete odpověď na zajímavé otázky, třeba zda diabetici smějí jíst med nebo zda m... číst celéed může být původcem alergií. Zjistíte zde recepty, díky kterým povzbudíte činnost střev, ulevíte si od bolesti hlavy či revmatu, podpoříte imunitu… Samozřejmě autorka nezapomněla na využití medu v kuchyni. Kniha je velice přínosná a všem ji doporučuju.
Med je opravdu zázračný a pokud na to nevěříte, Vaše volba. Chutná výborně a je zdravý. Navíc existuje několik druhů, takže si vybere každý, kdo o něj má zájem. V knize se dozvíte, jaké blahodárné účinky má na náš organismus. A že jich není málo. Publikace je docela poutavá a nabízí zajímavé myšlenky. Zjistíte také, k čemu se med hodí a jak ho správně využít. Nejlepší je, pokud si ho se... číst celéženete rovnou od včelaře. Kniha je doslova zázračná, jako ten med.